Hennes

Alla inlägg den 14 april 2010

Av Sara - 14 april 2010 21:16

Nämde jag att jag var på komvux idag i min förra blogg? Tror inte det, var nog för upptagen av att prata om kläder då. Hur som helst roade jag mig med det idag, trodde att det var sista anmälningsdagen imorgon men det var tydligen fritt att anmäla sig när man ville till den 10 augusti då kurserna startar. Men komvux är bara min plan B, om jag inte får något jobb. För jag pluggar hellre än att vara arbetslös! Visserligen är det bara ett ämne jag behöver plugga upp för att komma in på sjukgymnastutbildningen (som är det yrke jag lutar åt just nu), nämligen Naturkunskap B, ett ämne jag inte haft förut. Men det är ju alltid något iallafall, även om det bara blir 100 poäng på ett halvår, dvs väldigt lite. Men då har jag ju tid att jobba samtidigt. Men det är bara ett drömscenario för mig. Det märks hur det blir i höst, jag tänker iallafall söka. Som en plan B. Om jag får jobb är det bara att säga ifrån sig platsen. Hoppas jag får jobb!!


Men nu måste jag gå ner och duscha, ska tydligen komma en rörmokare hem till oss klockan halv 7 imorgon och kolla inne i vårat badrum och då kan jag ju inte duscha.

Ha så kul!

Av Sara - 14 april 2010 19:23

Jag sitter här och kollar på kläder på internet. Är så extremt sugen på att handla! Och ändå gjorde jag det senast i fredags, dock bara baskläder. Det här är inte alls bra för min ekonomi känner jag. Jag hade bestämt mig för att spara pengar eftersom jag efter skolans slut ska bege mig ut på en liten resa men det går inte alls bra. Jag vill bara spendera, är så sjukt mycket jag vill ha just nu! Jag brukar vara ganska sparsam, något jag är stolt över med mig själv. Men nu är det svårt ska jag säga! Jag går förbi ett skyltfönster och tänker att det där vill jag ha. Men jag har ingen inkomst, bara mitt studiebidrag, och det måste jag spara. Det är jättetråkigt! Det är knappt så jag vågar gå in i affärer längre, är alltid något man fastnar för. Och som det känns nu skulle jag gärna byta ut hela min garderob om jag kunde. Eller kanske inte hela... men hur som helst, min poäng var iallafall att jag vill ha nya kläder! Det är ju faktiskt vår nu, då vill man ha vårkläder. Och snart sommarkläder. Att gå med sina vinterkläder känns inte alls lika roligt längre. Grått och svart är två färger jag helst undviker såhär års, dock är det ju dem man använder mest på vintern.

Långt inlägg om ingenting kanske, men nu blev det så. Och jag har en förmåga att skriva långt, vad jag än skriver om.

Men nu ska jag försöka jobba lite mer på mitt projektarbete, är ju snart dags för inlämning. Läskigt.

Ovido - Quiz & Flashcards