Hennes

Alla inlägg under maj 2010

Av Sara - 22 maj 2010 07:46

Redan uppe, är rätt trött faktiskt. Har sovit rätt dåligt inatt, var så jävulskt varmt på mitt rum att jag fick sova med fönstret på glänt. Idag verkar bli en sån där regnig och grå dag om man kollar ut, dock hoppas jag att jag har fel. Ska nämligen vara ute endel idag om allt går som det ska. Och om allt går som det ska lär min morbror med kusiner dyka upp snart, det är även därför jag är vaken såhär tidigt. Men förutom att jag har rätt ont i huvudet så är det väldigt skönt att vara uppe tidigt på helger.


Jag är meveten om mitt lilla "utbrott" i min förra blogg, och att det kanske inte var så smart. Ska man vara arg på folk ska man inte var det på sin blogg. Men jag är väl inte arg heller, snarare besviken. Besviken på att jag verkar vara den enda som vill göra studenttiden rolig och minnesvärd. Men som det är nu är den inte rolig, den är bara jobbig. Jag bryr mig för mycket, vill för mycket. Jag hade sett fram emot den här tiden, hade en bild av hur den skulle se ut. Klart man blir besviken när ingen annan verkar bry sig. Det är det det hela handlar om, den jävla studentkalendern bryr jag mig inte längre om. Den får någon annan ta tag i för jag okar inte slösa mer energi. Den är en sån sak man måste ta sig tid för att fixa, men ingen verkar ha den tiden att ge. Och den var meningen som en kul grej, nu är den inte kul längre. Det jag egentligen bryr mig om är studentvagnen. Jag SKA åka studentvagn, om jag så måste åka med en annan klass. För just nu verkar det inte som om min klass kommer orka fixa studentvagn heller.

Av Sara - 21 maj 2010 23:09

Sammanfattningsvis har den här dagen varit väldigt seg. Eller rättare sagt, jag har varit seg. Har gått runt och varit trött hela dagen och lyckades till och med somna i en solstol på verandan någon timme. Med massa filtar på mig och fågelkvitter, så det var rätt mysigt.

Sen gick min mobil sönder och det var då min dag blev officiellt dålig. Jävla skitmobil, just nu skulle jag helst bara vilja spola ner den i toaletten. Och återigen samma fucking fel, så fort man stänger av den (denna gång för att batteriet tog slut när jag sov) så startar den inte igen. Den är död! Och det var av precis av den anledningen jag köpte ny mobil, för att min förra hade samma problem. Och det är inte simkortet det är fel på heller för så fort jag sätter i det i någon annans mobil än mina egna så startar den utan problem. Så helt onödiga pengar slösade på en mobil som inte ens funkar. Ska lämna in den på lagning (igen) så då blir jag ju utan den i flera veckor igen, jippie.


Nej fy fan, och sen fick jag reda på att arbetet med studentkalendern står still. Jag har ju varit sjuk och hemma från skolan denna vecka och tydligen har det inte hänt ett skit under den tiden. Ska man ha något gjort måste man tydligen göra det själv. Och visst, nu är jag på dåligt humör redan innan, men jag är ändå måttligt irriterad över detta. Ingenting går framåt. Om det fortsätter såhär så kommer vi stå med en stor omålad spånskiva på studentdagen utan vagn och utan att ha gjort något tillsammans som klass för att fira studenten. Det känns som om det bara är jag som bryr mig, och det kanske är så. Och så mycket som jag tjatar och är arg på folk nu för tiden så kommer jag snart inte ha några vänner kvar heller. Jag ska oxå sluta bry mig, det är helt enkelt inte värt det. Om någon annan bryr sig får de ta tag i det hela nu för jag orkar inte längre.


Nu ska jag gå och lägga mig, är ändå bara på dåligt humör. Men är det så konstigt? Imorgon bitti kommer förhoppningsvis mina små kusiner på besök. Det ska bli kul. Så nu ska jag sova så jag orkar med dom, de kommer rätt tidigt oxå så om jag ska sova inatt börjar det bli dags att lägga sig.

Godnatt.


Av Sara - 21 maj 2010 11:47

Jag är fortfarande sjuk, så för att inte tiden ska slösas bort totalt håller jag på och gör en läxa i kulturhistorna. Går ganska långsamt då jag inte orkar sitta några längre stunder, men det är ju bättre än ingenting. Idag är det sådär varmt ute igen, mammas sovrumsdörr ut står öppen hela dagarna så det är ganska skön luft här inne med. Och tack vare att det är så varmt (ca 22 grader ute nu) så kan jag som sjukling även unna mig att sitta på verandan ibland. Dock tror jag att det kommer börja regna senare idag, dels för att luften är så tung att andas att det skulle behövas en regnskur och helst lite åska oxå, dels för att det stod så i tidningen och dels för att Bamse ligger hopkurad på sängen där nere, det gör han alltid när det ska bli dåligt väder och han vill sova bort dagarna. Vill man veta vad det ska bli för väder under dagen kan man alltid kolla på katten. Han vet på något underligt sätt alltid det.

Men nu ska jag fortsätta med min uppsats om Lars Winnerbäck, nu har jag kommit så pass långt att jag ska skriva slutet och sammanfatta lite. Har ingen aning om hur jag ska göra det dock. Inget kommer naturligt utan måste tvingas fram, det är jobbigt när det är så.

Ha en bra dag!

Av Sara - 18 maj 2010 21:19

Jag tänkte skriva nåt, men nu när jag skulle börja kom jag inte ihåg vad det var... Idag hade jag ju nationellt prov i matte, resultatet får avgöra hur bra det gick. När jag åkte in till skolan imorse mådde jag rätt bra, men under skoldagen blev det allt sämre och det slutade med att jag fick åka hem vid 4, då klarade jag det inte längre. Var meningen att vi esteter skulle rodda inför en konsert vi har imorgon, men jag insåg att det var totalt omöjligt för mig att klara av så dom fick klara sig utan mig. Men om jag ska vara ärlig är jag ändå inte så bra på det där med att rodda, jag kan bära saker men är värdelös på att koppla, och eftersom jag mestadels sjunger så vet jag inte heller vilka instrument folk förerdrar.


Påväg hem från skolan var det nästan omöjligt att hålla sig vaken på bussen. Jag satt så bra, och det var tyst. Lyckades dock komma hem och vid rätt busshållsplats, sen dess har jag typ legat i soffan. Imorgon ska jag vara hemma, förhoppningsvis känner jag mig tillräckligt bra imorgon kväll för att vara med på kvällskonserten då. Men det måste jag i princip i vilket fall. Nu ska jag sova.

Godnatt.

Av Sara - 17 maj 2010 21:00

Efter mitt förra blogginlägg började jag faktiskt må lite bättre och även om jag känner mig hängig så är det inte värre än att jag kommer kunna gå till skolan imorgon. Visserligen (som jag skrev) så var jag ju ändå tvungen, men känns bra när man faktiskt mår tillräckligt bra för att orka oxå. Så idag har jag roat mig bäst jag kan, är ju inte särskillt spännande att vara hemma en hel dag utan något att göra. Så jag tog faktiskt fram min mattebok och satte igång och läste den. Ca 3 timmar tog det innan jag hade läst ut den. Såklart gjorde jag inte alla tal men jag läste hur man skulle göra allt och repeterade. Så nu känner jag mig lite mer förberedd inför nationella imorgon. Ser verkligen inte fram emot att göra det men får se hur det går.

Av Sara - 17 maj 2010 12:00

Just nu mår jag inte alls bra, är förkyld med ont i huvudet plus att jag mår illa. Ska kurera mig med alvedon och vara sängliggande idag så kanske jag snart blir frisk. Tänkte försöka ta och äta nåt och hoppas att illamåendet iallafall går över av det, om jag är magsjuk lär jag ju märka det då oxå.

Men förmodligen är jag bara förkyld och hängig idag. Det är lite jobbigt, jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu! Det är massa i skolan och massa på fritiden. Missade ett prov bara genom att vara hemma idag. Imorgon har jag nationella i Matte B, så då måste jag gå vare sig jag är sjuk eller inte. Hoppas dock att jag är frisk tills dess. För som sagt, har inte tid att vara sjuk nu.

Av Sara - 14 maj 2010 18:15

Vilken slapp dag detta varit, har typ inte gjort ett skit. Känner mig så jälva seg av någon anledning. Hur som helst har jag bestämt mig för att bara vara hemma ikväll, umgås lite med familjen och så. Känns så jävla skönt faktiskt. Hade inte orkat gå ut idag med som jag eventuellt skulle gjort. Var ju ute i ondags kväll, hos christine hela kvällen igår och imorgon ska jag ut igen. Man måste ju få ha åtminstone en dag hemma på ett lov, jag kände att jag behövde få ha det idag.

Så nu ska jag fortsätta min dag i samma spår som den gått i hittills, med att göra ingenting.

Av Sara - 14 maj 2010 14:42

Idag är en sån där seg dag som bara går utan att man märker det. Det är rätt varmt ute, men det har regnat hela dagen så är sådär fuktigt och blött precis överallt. Vädret påverkar mig något enormt. Är det soligt och högtryck är jag glad och har massa energi. Är det däremot lågtryck med regn och fukt blir jag precis tvärtom. Det är såna dagar man inte har lust att göra så mycket, då borde man passa på att göra tråkiga saker som läxor och städa. Men det orkar man inte heller. Så då blir det ändå så att man får sitta inne när det är fint väder.

Får se hur denna dag artar sig.

Ovido - Quiz & Flashcards