Hennes

Alla inlägg den 17 maj 2010

Av Sara - 17 maj 2010 21:00

Efter mitt förra blogginlägg började jag faktiskt må lite bättre och även om jag känner mig hängig så är det inte värre än att jag kommer kunna gå till skolan imorgon. Visserligen (som jag skrev) så var jag ju ändå tvungen, men känns bra när man faktiskt mår tillräckligt bra för att orka oxå. Så idag har jag roat mig bäst jag kan, är ju inte särskillt spännande att vara hemma en hel dag utan något att göra. Så jag tog faktiskt fram min mattebok och satte igång och läste den. Ca 3 timmar tog det innan jag hade läst ut den. Såklart gjorde jag inte alla tal men jag läste hur man skulle göra allt och repeterade. Så nu känner jag mig lite mer förberedd inför nationella imorgon. Ser verkligen inte fram emot att göra det men får se hur det går.

Av Sara - 17 maj 2010 12:00

Just nu mår jag inte alls bra, är förkyld med ont i huvudet plus att jag mår illa. Ska kurera mig med alvedon och vara sängliggande idag så kanske jag snart blir frisk. Tänkte försöka ta och äta nåt och hoppas att illamåendet iallafall går över av det, om jag är magsjuk lär jag ju märka det då oxå.

Men förmodligen är jag bara förkyld och hängig idag. Det är lite jobbigt, jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu! Det är massa i skolan och massa på fritiden. Missade ett prov bara genom att vara hemma idag. Imorgon har jag nationella i Matte B, så då måste jag gå vare sig jag är sjuk eller inte. Hoppas dock att jag är frisk tills dess. För som sagt, har inte tid att vara sjuk nu.

Ovido - Quiz & Flashcards