Hennes

Alla inlägg den 11 september 2009

Av Sara - 11 september 2009 23:33

Idag är det 11 september. 9/11. Kanske värsta dagen i USAs historia. Och idag är det 8 år sedan. Jag kommer så väl ihåg det. Jag och min syster skulle se på nåt program på tv, men istället för att visa det lades det in extra nyhetsprogram angående terrordåden. Vi sprang då ner till mamma för att berätta att vårat program inte visades, men när vi berättade orsaken flög mamma upp och sprang till tvn för att kolla vad som egentligen hänt. Det var då jag förstod hur stort det var. När mamma blev rädd. Jag var bara 10 när detta hände men även jag kunde fatta hur hemskt det var när flygplanen flög in World Trade Center och skyskraporna bara rasade ihop. Det var en hemsk dag.

Men denna blogg är även tillägnade alla andra som dött för någon annans krig. Dött för saker som dom egentligen inte hade med att göra alls.

Dåden mot World Trade Center var fruktansvärda. Men det fick så stor uppmärksamhet för att det var just Amerika. Om det hade varit Afrika eller Asien hade man inte alls hört lika mycket om det. Det är ett hemskt faktum. Så just därför skrev jag denna blogg. Inte bara för de som dog för 8 år sedan, utan till alla de som fått betala med sitt liv bara för att vara en bricka i någon annans hänsynslösa spel.

R.I.P

Ovido - Quiz & Flashcards