Hennes

Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av Sara - 26 augusti 2009 21:07

Idag har jag och Lisa bakat våran sedvanliga cheesecake. Har stått i frysen i 3 timmar nu så är väl klar om några timmar till. Så blir att äta den imorgon istället. För att fylla ut tiden och få nåt att äta idag så gjorde vi även en äpplepaj. Den blev god. Har bakat och ätit så mycket blåbärspaj sista tiden att jag nästan tröttnat på det. Får ha uppehåll ett tag.

Min extremt jobbiga granne Per kom oxå förbi ett tag och snokade runt lite och delade med sig av information (skvaller) om andra grannar. En sak som är jobbit med vissa människor är att dom aldrig fattar när det är dags att gå. Han är väldigt mycket så.

Hur som helst var det återigen en lagom lång dag i skolan idag. Började 12 och slutade 2. Blir så innan alla lektioner hunnit sätta igång. Men jag klagar inte. Det är väldigt slappt men jag är trött iallafall. Har väldigt ont i benen oxå av någon anledning, känns ungefär som växtvärk. Men skulle väl vara konstigt eftersom det var ca 5 år jag växte sist. Men man vet aldrig, hoppas inte iaf. Jag vill inte bli längre :p


Och igår var jag hos Hampus, var lika trevligt som vanligt. Dock glömde jag min ros igen. Men jag tror den trivs där, det skulle jag göra.


Kärleken är som en ros.

Vårdar man den inte så dör den.

Ovido - Quiz & Flashcards