Hennes

Alla inlägg den 10 augusti 2009

Av Sara - 10 augusti 2009 11:16

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen. Det har varit rätt fullt upp senaste tiden, plus att det varit så fint väder. Så lediga stunder har man valt att vara ute istället för att sitta vid datorn.

Idag blev jag väckt tidigt av snickare som började såga i vår trapp. Vi har anlitat någon firma för att panela om vår sista sida på huset och det är fan inte lätt att sova när dom river i väggen jag sover intill! Så från och med nu och en och en halv vecka framåt blir det uppgång senast 7, och när den tiden är slut har skolan börjat igen.

Att gå upp tidigt gör mig inte så mycket, då får man ut mer att dagen. Men sommarlovet kunde gärna fått vara för evigt. Då får man mer tid till dom som betyder något <3


Igår var jag ute i Vårnäs och red förresten. Kristin hade fått ansvar att rida två hästar och Lisa och jag följde med och och red en av dom, Tompa. Kristin red Snöstorm. Det var mysigt, barbacka i skogen.

Och i torsdags var jag och Hampus på vår första officiella dejt. Den var hur mysig som helst. Gillar verkligen hur saker utevecklas mellan oss.

Men nu ska jag gå och göra mig iordning lite, ska in till stan med familj, uträtta lite ärenden och ta vara på mammas sista semesterdag tillsammans.

Ovido - Quiz & Flashcards