Hennes

Alla inlägg den 27 februari 2009

Av Sara - 27 februari 2009 22:05

För att svara på "Anonyms" kommentar till min förra blogg:

Ja, det finns ämnen jag tycker om. För det är ju så att vissa lektioner är roligare än andra. Sen är det ju oxå så att det beror väldigt mycket på vad man gör på just den lektionen. Även fast det är en lektion man vanligtvis tycker är kul så kan den oxå vara tråkig. Det beror ju helt på om det man håller på med känns intressant eller inte.

Iaf jag tycker att det är som roligast att lära sig saker när man vet på en gång att man kan ha användning av det i livet. Saker man bara ska lära sig av principsak för att skolverket har bestämt så känns totalt onödiga. Vissa lektioner känns det som man går till bara för att få närvaro och betyg. Kanske just därför att det känns så totalt onödigt att lära sig. Att det bara tar upp plats i hjärnan, men främst att det är slöseri på tid. Och så måste man väl oxå få känna. Eller? Allt kan ju inte vara kul här i världen och just därför så är man inte heller alltid på strålande humör.


Trevligt att du skriver igen Anonym förresten. Hoppas du blev nöjd med ditt svar. Synd bara att du inte vågar presentera dig.

Av Sara - 27 februari 2009 12:32

Nu har jag engelska.


Fy fan för det!

Ovido - Quiz & Flashcards