Hennes

Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Sara - 19 mars 2009 21:19

Den här dagen har varit omtumlande. Känslomässigt. Iallafall kändes det så när jag kom hem och var helt slut. Är det fortfarande... borde sova. Hur som helst. Imorse var jag väldigt upprörd. Arg som ett bi på en viss Somebody i min klass (inga namn näms). Väldigt irriternade i situationer med grupparbete när en person vill bestämma precis allt och inte lyssnar på några förslag. När man försöker får man "Sluta tjafsa", precis som deras sätt alltid är den rätta. Tror jag fortfarande är lite upprörd faktiskt. Det jag försöker säga är att det INTE är grupparbete om en bestämmer allt. Så det slutade med att jag tog alla uppgifter och gjorde min egen version på arbetet.

När jag lugnat ner mig och skolan var slut åkte vi tre tjejer i klassen till stan. Där blev vi förföljda av en väldigt läskig man. Väldigt obehagligt!

Han började gå efter/bredvid oss när vi fortfarande var utomhus. Han hade ett väldigt konstigt leende på läpparna och tittade på oss. Så vi svände in på kappahl, nerför rulltrapporna. Det gjorde han med! Det är svårt att återskapa den typ av panik och rädsla vi kände under den tiden. Och när vi lyckats skaka honom av oss kändes det som om han letade efter oss... Det var det obehagligaste på länge. Vi tog första bästa buss hem. Kändes tryggare när man var hemma och kunde låsa dörren.

Nu ska jag sova. för som sagt,det har vart en jobbig dag. Hoppas på imorn istället =)


Ovido - Quiz & Flashcards