Hennes

Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Sara - 5 januari 2010 20:36

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen. Faktum är att det här är min första blogg år 2010. Nytt decenium, det är lite coolt. Nästa gång det händer är jag 28 år, hjälp!

Nu har det hur som helst hunnit vara nyår sen jag sist jag skrev, och eftersom det är en rätt viktig dag på året känner jag att jag kanske borde dela med mig av min nyårsafton. Inte för att jag vill, utan för att det hör till liksom. 

Hur som helst spenderade jag den kvällen med min familj som omväxling, är ju några år nu sen sist. Men det var jättetrevligt, vi var hos mammas kompisar med familjer i Vagnhärad och tog det lugnt. Pratade, smällde ett par raketer och drack champange.

Var meningen att jag skulle gått ut idag istället, men det blev uppskjutet tills på fredag, men det blir säkert jättebra =)

Får fundera ut något annat sista-minuten att göra idag istället, vill inte sitta här ensam. Mamma är nämligen inte hemma och Elin har filmkväll med en kompis. Men nu ska jag inte klaga mer, jag vet att jag ändå bara är självisk och att det här är den bästa lösningen för alla andra.


Ovido - Quiz & Flashcards