Hennes

Alla inlägg den 26 februari 2010

Av Sara - 26 februari 2010 23:03

Nu är jag hemkommen från Sälen sen ca ett dygn. Så inte så nyligen kanske, men har inte haft tid att uppdatera förrän nu. Är skittrött, har varit långa dagar med skidåkning med tidig uppgång på morgonen för att sedan gå och lägga sig vid 10. Så att fortfarande vara uppe vid 11, som jag är nu, känns väldigt sent. Även om man i vanliga fall brukar vara uppe betydligt längre på lov.

Sälen var i alla fall mysigt, det var jag, mamma och syster som var iväg. Vi var i Stöten iår. Egentligen var det av en tillfällighet vi hamnade där, vi ville till Hundfjället-Tandådalen men vi var så pass sent ute att det inte fanns några stugor kvar då. Men så här på efterhand gjorde det inget, Stöten var faktiskt väldigt kul. Även om vår stuga var i minsta laget, ca 20 kvm var den. Endast ett rum, en våningssäng och en bäddsoffa med köket i ett hörn. Enda rummet som fanns var altså toaletten.

Jag trodde faktiskt inte att vi skulle klara det så bra som vi faktiskt gjorde, att bo så trångt under så pass lång tid. Trodde att vi skulle ha minst ett par sammandrabbningar. Men var faktiskt rätt lugnt på den fronten med. Och sen var det gångavstånd till liftarna, så bilen behövdes knappt alls.

Inga ben eller armar bröt vi heller, även om man ramlade några gånger. Men det tycker jag faktiskt hör till när man åker slalom, annars kan man inte säga att man har gett allt. Och det vill man ju kunna säga. Så länge man inte gör sig illa så, då har det gått till överdrift.

Så med andra ord en lyckad resa. Tänker helt klart åka nästa år oxå om jag får chansen. Var 5:e året på 6 år nu vi var iväg. Första året var 2005 tror jag, med ett uppehåll 2008. Och fortfarande lika kul! Om inte roligare :p


Ovido - Quiz & Flashcards