Hennes

Alla inlägg den 27 juli 2007

Av Sara - 27 juli 2007 18:57

Igår kväll skrev jag en väldigt deprimerande blogg om hur förjävligt livet är, olyckligtvis så var min dator inte i högform o lyckades radera hela inlägget. Jag gjorde yttligare ett försök med en ny blogg (inte lika bra) men inte heller det funkade. Det bevisar iaf att det inte var mitt fel.

Hatar när det blir så...

Hur som helst. Sitter just nu och väntar på att min ansiktsmask ska stelna. När man rör på näsan känns det helskumt :P Borde kanske gå o ta bort den nu... men som allt annat viktigt antar jag att det oxå kan vänta.

Idag har jag vart o hälsat på mammas föräldrar. Min syster Elin och mamma skulle kolla på bh till elin på stan och jag orkade inte följa med (har ju ändå inga pengar) så jag blev dumpad hos mormor o morfar. Det var trevligt där, kollade på när dom åt o sen samtalade vi och så fick jag kaffe. Elin o mamma kom tillbaka o så kollade vi på kort.

Jag är alltid rädd för att titta på kort. gammla kort är jag rädd att titta på för att jag alltid blir ledsen när jag ser dom. Alltid när jag öppnar ett fotoalbum så börjar jag gråta, jag kan inte hjälpa det. Det väcker upp så mycktet minnen. Jag tänkter tillbaka på hur mitt liv såg ut då o vad som har förändrats. Det är en hel del. Saker som inte borde fått förändras.

Men den historien får bli en annan gång..

När jag tittar på nyare kort så är jag rädd för att titta på det av den enkla anledningen att jag är rädd för att se hur jag ser ut. Att jag lyckats göra nån ful grimars som alla kommer skratta åt. Men det händer mycket mer sällan än jag inbillar mig. Oftast ser jag ut precis som vanligt.


Men nu ska jag ta o gå. Ska äta äpplekaka, det är faktiskt väldigt gott =)


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards